Skip to content

En bokning är nu en betalning

  Nya elektroniska seriekort – hur kan jag köpa ett?

  Fr.o.m. den 27 januari 2023 är alla gamla seriekort i pappersformat förvandlade till Class Pass som nu behövs för att kunna boka lektioner i bokningskalendern. Du kan alltså inte boka en lektion utan att ha ett Class Pass.

  Inköp av nya Class Pass sker primärt via hemsidan där du kan betala online med din vanliga nätbank, kreditkort eller motionsförmåner.

  Du kan fortfarande välja att betala på plats i yogasalen, antingen med bankkort eller med kontanter.

  Varje gång du bokar en lektion förbrukas Yoga Credits från ditt Class Pass. En vanlig lektion kostar 10 Yoga Credits.

  Ett gammalt 10x seriekort motsvarar således ett Class Pass med 100 Yoga Credits.

  Vad behöver jag göra för att boka en lektion?

  1. Inskaffa ett Class Pass. Det skapas samtidigt automatiskt ett användarkonto till dig om du inte redan har ett.
  2. Boka plats i bokningskalendern / schemat med ditt användarkonto som skapades vid första beställningen.

  Avbokning – får jag mina Yoga Credits tillbaka?

  Du kan avboka en lektion senast 1 timme innan lektionen och få dina Yoga Credits automatiskt tillbaka till ditt Class Pass (klicka på knappen “Få tillbaka mina yoga credts / Refund my Yoga Credits” du då avbokar). Avbokningar som sker efter det (t.ex. 35 minuter före lektionen) återbetalas ej.

  Jag har ett gammalt seriekort till salen, hur kan jag nu använda det?

  Om du har skapat en användarprofil före den 27 januari 2023, så har du redan fått ditt gamla seriekort förvandlat till ett Class Pass med motsvarande antal yogalektioner. Om du inte ännu fått det, vänligen tag kontakt så fixar vi det snarast.

  Jag har ännu inte skapat en användarprofil till kalendern

  Om du ännu inte har en användarprofil, men har ett gammalt seriekort du skulle vilja använda, vänligen skapa en användarprofil, så får du ditt gamla aktiva seriekort manuellt inmatat i systemet som ett Class Pass med motsvarande Yoga Credits.

  Inmatningen sker manuellt, så det kan dröja ett tag innan du kan använda ditt gamla seriekort. Tag kontakt per telefon/SMS om det är bråttom: 0401815020.

  Hur kan jag kontrollera mina yoga credits och class pass?

  I användarmenyn hittar du högst uppe en länk där det står “MY ACCOUNT“. På den sidan kan du kontrollera dina beställningar, dina class passes, och dina bokningar.

  Från samma panel kan du enkelt avboka lektioner som du bokat, och kontrollera vilka som är dina följande lektioner.

  Rabattgrupp – hur får jag min rabatt?

  Om du hör till en rabattgrupp: under 18pensionär, eller studerande, ska du skriva in koden “Rabattgrupp” i fältet “Coupon code” i beställningen, och sedan klicka på “Apply coupon” för att få -10% rabatt på alla olika Class Pass.

  Som ny besökare ska du vara beredd på att styrka rätten till din rabatt vid första yogalektionen (t.ex. med giltigt studiekort), eller skicka ett foto av ditt dokument (t.ex. studiekort) till info@yogashalaraseborg.fi.